Impressió offset

Maquinària impressió offset KerpeL’òfset o offset és un sistema d’impressió litogràfica, basat en el principi de la repulsió entre l’aigua i l’oli, que transfereix la tinta al suport definitiu a imprimir amb un roleu amb una mantellina de cautxú. És característic d’aquesta tècnica una gran qualitat d’impressió. És el sistema més estès d’impressió industrial sobre paper i el fa idoni per grans tiratges.
És la solució que adoptem per grans projectes. A més, utilitzem maquinària d’avançada tecnologia que garanteix que tots els processos siguin respectuosos amb el medi ambient generant el mínim de residus possibles.

Impressió digital

Impressió digital gràfiques KerpeLa impressió digital és un procés que consisteix a imprimir de forma directa d’un arxiu digital a paper, utilitzant diferents mitjans. Uns dels més comuns són la tinta i el tòner.
Aquest procés és molt útil en projectes d’impressió per a tiratges curts i terminis de lliurament molt baixos. Això es deu a què aquesta tècnica no requereix de temps d’assecament o refredament com la tradicional impressió òfset.
El gran valor afegit que ofereix la impressió digital és la personalització del producte especialment en tiratges curts. Això fa possible evitar l’acumulació d’estocs i permet la renovació periòdica dels productes sense un cost elevat.

Processos derivats: encunys (troquelats)

L’encunyació és l’operació d’encunyar, imprimir i segellar una peça de metall per convertir-la en un motllo per donar forma a diferents productes. Això ens permet donar la forma que tu vulguis a les teves targetes, flyers…