Papereria

Botiga de Gràfiques Kerpe papereria a Vilafranca del PenedèsA la nostra botiga de Vilafranca del Penedès hi trobaràs tot tipus de subministrament de material d’oficina, escolar, de dibuix i regal amb el nostre caràcter que ens defineix: proximitat i màxima personalització.

Una papereria per a tota la família

A Gràfiques Kerpe som especialistes en material d’oficina, material escolar i papereria, així com en objectes de regal per a petits i grans: estilogràfiques i bolígrafs, motxilles escolars, motxilles infantils, carros per motxilles, altres bosses i complements, llibretes i carpetes incloent les edicions limitades.

Oferim un gran assortiment de papers, sobres i cartolines de colors, papers fotogràfics.

Material d’oficina per a l’empresa

Disposem de tot el que necessita l’empresa: material d’oficina, material d’arxiu, comptabilitat, embalatge… Podem personalitzar els productes d’oficina amb la imatge corporativa de l’empresa.

Productes de temporada

Com a qualsevol comerç, fem especial atenció als productes de temporada: decoració nadalenca i de festes tradicionals, material de taula per a calçotades, guarniments per a revetlles i festes majors, lots de regals per a comunions…

Des de Kerpe mantenim ferm el nostre compromís de millorar i estar atents als suggeriments per estar més a prop teu any rere any. I per mantenir-te informat de tot el que fem, publiquem els nous productes de temporada al nostre Facebook, del qual et convidem a formar part.