Impremta > serveis de pre-impressió i post-impressió

Qualsevol treball d’impressió, tant si és fet amb offset o amb impressió digital, necessita un procés de manipulació per aconseguir un document acabat amb qualitat, que a més compleixi l’objectiu de comunicar i transmetre correctament.
Per això és necessari un treball previ de disseny gràfic i maquetació que segons el projecte caldrà que sigui més o menys acurat.

Serveis de disseny gràfic

A Kerpe Gràfiques tenim el nostre propi equip de disseny gràfic que es fa càrrec dels projectes que hi ha d’intervenir disseny. Tenim experiència en maquetació i composició de publicacions com ara revistes, flyers, targetes i tot tipus de documents. Ens basem en la teva imatge gràfica, però si cal iniciem projectes d’imatge gràfica des de l’inici.

Serveis de fotografia

Treballem amb fotògrafs professionals per poder elaborar catàlegs de productes de gran qualitat, així com àlbums fotogràfics d’ocasions especials. Programem sessions fotogràfiques específiques per als projectes. Retoquem i editem imatges per tal de millorar-ne la qualitat.

Serveis d’il·lustració

Posem al teu abast treballs d’il·lustració de tots estils i formats. Especialment indicats per il·lustrar papereria d’ocasions especials i projectes dirigits a un públic infantil.