Declaració d’accessibilitat

Gràfiques Kerpe es compromet a fer que el seu lloc web, www.kerpe.cat, sigui accessible per a tots els usuaris, especialment les persones amb discapacitat. Estem compromesos a garantir que el nostre lloc web compleixi amb les pautes d’accessibilitat web de nivell AA de la WCAG 2.1.

Situació de compliment

Les Pautes d’Accessibilitat pel Contingut Web (WCAG) defineixen els requisits per a dissenyadors i desenvolupadors amb la finalitat de millorar l’accessibilitat per a persones amb discapacitat.

Es defineixen tres nivells de conformitat: Nivell A, Nivell AA i Nivell AAA.

Kerpe.cat compleix parcialment amb WCAG 2.1 Nivell AA. Parcialment conforme significa que algunes parts del contingut no compleixen completament amb l’estàndar d’accessibilitat.

Contingut no accessible

Podrien existir documents ofimàtics en PDF i altres formats que no compleixin a la seva totalitat els requisits d’accessibilitat. Es poden sol·licitar els documents completament accessibles des del formulari de contacte.

Podrien existir errors de codi puntuals d’edició en alguna pàgina web.

Feedback

Estem compromesos a seguir millorant l’accessibilitat del nostre lloc web per garantir que sigui accessible per a tots. Si teniu alguna pregunta o suggeriment, si us plau contacteu amb nosaltres.

Signa: Xavier Carrasco

Data: 1 de gener de 2023

0
Cistella