Com bé ens informava el Diari Ara ahir, ja tenim més a prop la normativa que obligarà a restauradors i els serveis de càtering a fer servir envasos d’un sol ús per l’oli. Això obligarà als productors a pensar un altre tipus d’envasos per a aquestes ocasions.

Lluny de ser un obstacle més, es pot convertir en una oportunitat. Una opció per convertir el producte en un element de valor afegit, perquè es podrà etiquetar l’envàs no només amb la marca pròpia del productor d’oli, sinó també amb la imatge corporativa de l’establiment. L’etiquetatge no ha de ser un problema perquè és possible fer-ne tirades curtes en bobina o rollo, adaptables a qualsevol màquina etiquetadora.

La normativa marca que les setrilleres es deixaran de fer servir a les taules dels restaurants a partir del 28 de febrer. Per tant et resta gairebé un mes per encarregar-nos les etiquetes autoadhesives  i, si cal, també el disseny.

Pots consultar preus i condicions i encarregar la teva comanda!

0
Cistella