Abans d’entregar un treball hem de tenir en compte i verificar diversos aspectes com, per exemple, la correcció ortogràfica, la correcta citació dels continguts per evitar el plagi, així com una bona llista de referències segons l’estil que ens demana el professorat.

Per fer més fàcil i ràpida la feina, existeixen un seguit d’eines que hauries de conèixer i si no, te les comentem en aquest post perquè comencis a utilitzar-les.

Detector de plagi

Quantes vegades els professors ens repeteixen que el contingut plagiat suposa un suspens? I és que és molt important tenir en compte que quan fem servir contingut d’altres persones s’han de citar. Estem segurs que si algú altre aprofites el nostre contingut, ens agradaria que el citessin.

Plag.es

www.plag.es/

Plag.es, és el verificador de plagi on podem veure el contingut de plagi de manera gratuïta i en qüestió de segons, fins i tot per a arxius amb més de cent pàgines.

Plag.es. El verificador de plagi que adoren els estudiants i educadors

Corrector ortogràfic

La bona ortografia i gramàtica en un text fa que obtinguem la millor nota i no ens descomptin puntuació per errades que, a vegades, passem per alt. Hi ha diversos correctors ortogràfics amb els quals podem complementar la revisió dels nostres treballs.

Stilus

www.mystilus.com/corrector-de-ortografia

Stilus és una completa col·lecció de productes lingüístics dels quals destaca el revisor ortogràfic, gramatical i d’estil per a espanyol.

Stilus. L’assistent més eficaç per a la correcció en espanyol

Però no és només una eina de correcció automàtica. També tenim accés a altres interessants recursos lingüístics: conjugador verbal, analitzador morfosintàctic, diccionari invers, joc de lletres…

Stilus té la versió gratuïta, només cal registrar-nos i podrem corregir fins a 5000 paraules/mes. Per a revisar grans quantitats de text, hi ha diverses subscripcions anuals. Per a més informació consulteu Versions i preus.

SoftCatalà

www.softcatala.org/

A Softcatalà hi podrem trobar diferents eines i recursos lingüístics gratuïts en català: corrector ortogràfic i gramatical en línia, traductor automàtic, diccionari de sinònims, diccionari multilingüe i altres programes.

Softcatalà. Compromís amb el programari lliure i la llengua catalana

Generador automàtic de referències

Un treball universitari o una tesi no s’escriuen sols. Anteriorment, hem comentat que les citacions són molt important a l’hora d’entregar un treball per això s’ha de tenir una bona llista de referències i fer-la de la manera correcta a vegades pot ser un embolic. Amb els següents recursos la podrem fer en un sol clic, de manera automàtica i gratuïta.

Cite this for me

www.citethisforme.com/

Cite this for me és una de les eines de citació més populars d’avui. La seva missió és d’ajudar als estudiants a crear cites automàticament de llocs web amb els estils de referència APA, MLA, Chicago o Harvard en un clic i gratuïtament.

Cite This For Me. Crea cites de Harvard, APA i MLA per a la teva bibliografia

Scribbr

www.scribbr.es/

La manera més fàcil de generar la nostra llista de referències segons l’estil APA i gratis. Scribbr reuneix diverses eines molt útils per a polir un treball. Des de la revisió i edició, fins a detector de plagi i generador de cites APA. A més hi trobarem altres recursos i guies amb exemples, llistes, explicacions detallades de pas a pas…

Scribbr. Genera fàcilment citacions i llistes de referències.

Convertidor de documents

D’això us en parlem més detalladament en el nostre post amb els 3 millors convertidors de documents amb els passos a seguir i les diferents possibilitats que et poden donar cadascun d’ells.

Descobreix les eines creatives i essencials per a realitzar o presentar projectes 100% impressionants!


Recorda que tens la nostra copisteria online disponible per imprimir els teus treballs i reduir temps d’espera!

0
Cistella