La Pasqua és un moment especial de l’any que ens convida a compartir, crear i somiar. A Gràfiques Kerpe, creiem que aquesta és l’oportunitat perfecta per despertar la creativitat dels més petits de la casa. Per això, us volem proposar algunes manualitats de Pasqua que podeu fer junts, aprofitant materials senzills i molta imaginació.

Corona de Pasqua acolorida

Comencem decorant la nostra llar amb una corona de Pasqua feta de cartolines de colors. Necessitareu cartolines, tisores, cola i alguns dibuixos de conillets que podeu imprimir o dibuixar vosaltres mateixos. Retalleu les cartolines amb forma d’ou i enganxeu-los l’un al costat de l’altre formant una corona. A sobre, afegiu els conillets per donar-li un toc més festiu.

Conillets i pollets de cartolina

Amb cartolina groga, podeu crear uns pollets simpàtics, i amb la blanca, uns conillets de Pasqua encantadors. Utilitzeu retoladors per afegir detalls com els ulls, el nas i un somriure. Aquests petits personatges poden decorar qualsevol racó de la casa o fins i tot servir com a detalls per a regals.

Manualitats amb Hama Beads

Els Hama Beads ofereixen infinites possibilitats per crear figures de Pasqua com ous, conillets o fins i tot la Vella Quaresma. És una activitat que ajuda a desenvolupar la motricitat fina dels nens mentre seleccionen i col·loquen les peces de colors.

A Gràfiques Kerpe, ens encanta veure com la creativitat pren forma en les mans dels més petits. Esperem que aquestes idees us inspirin a passar moments en família aquesta Pasqua. Recordeu, el més important és gaudir del procés creatiu i compartir alegria amb els que més estimeu.

Per a més inspiració i materials per a les vostres manualitats, visiteu la nostra botiga. Estem aquí per ajudar-vos a fer realitat les vostres idees més creatives!

0
Cistella