Ja tenim aquí la temporada de festes als barris, de Festes Majors, de celebracions a la fresca… de tot tipus d’esdeveniments que tenen una cosa en comú, aprofitar la nit d’estiu per passar-la en bona companyia i si pot ser en un recinte i amb música en directe.

L’organització d’aquests actes sabem que no és fàcil i que s’han de tenir en compte molts aspectes de programació, disseny, reserva d’espais, etc. Per part nostra, a Gràfiques Kerpe, t’hi ajudarem de la manera que millor ho fem:

Dissenyem i imprimim tot el que puguis necessitar per una festa

Tenim en compte tota la papereria que envolta una festa, podem dissenyar la imatge gràfica o adaptar la que ja tens als formats que necessitis. A més et calculem quin volum d’impressió necessites segons l’acte que es vulgui fer (tants anys d’experiència ens han de servir per alguna cosa!). Com a novetat, de tot el que dissenyem te’n fem una adaptació perquè ho puguis fer servir a les xarxes socials. T’adaptem els teus cartells per Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin… Només cal que ens diguis on ho voldràs promocionar i nosaltres te’n farem una adaptació optimitzada.
Et preparem el pressupost personalitzat sense compromís.

Un exemple del material que es necessita per tota festa és el següent:

  • Cartells
  • Flyers
  • Programa d’actes oficial i de butxaca
  • Tiquets d’entrada
  • Tiquets de consumició
  • Lones i pancartes
  • Roll ups

I altre material complementari com poden ser banderoles, estovalles de paper…

De tot aquest material de papereria podem personalitzar-lo amb la imatge gràfica que et dissenyem nosaltres o el teu dissenyador, però també en tenim en estoc perquè ho puguis utilitzar avui mateix. Ens adaptem a les teves necessitats amb pressupostos gratuïts fets a mida.

Demana’ns el teu pressupost a info@grafiqueskerpe.com o omple aquest formulari:

  • Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i hi aplica la política de privacitat i les condicions de servei de Google.

0
Cistella