La majoria dels productes que comprem porten un distintiu que ens indica les característiques d’aquest. Aquestes etiquetes ens permeten identificar des dels ingredients fins a l’origen del producte. De fet, hi ha articles que indiquen amb diferents etiquetes, si són ecològics, de km 0, denominació d’origen (D.O), frescos, etc.

La importància de consumir productes de proximitat ha portat al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació la presentació de la campanya del nou distintiu “venda de proximitat” per diferenciar els productes dins d’aquesta categoria.

Si has obtingut la certificació, etiqueta els teus productes adequadament i aprofita l’oportunitat. A Gràfiques Kerpe, trobaràs les teves etiquetes personalitzades en 48h des de la recepció de la comanda.

La venda de proximitat aporta valor afegit als teus productes i el consumidor els valora especialment. Els productes de proximitat han d’estar etiquetats de forma adequada. T’ajudarem a trobar les etiquetes que més et convenen tenint en compte necessitats i pressupost.

Per a més informació contacta amb nosaltres!

0
Cistella