No és estiu si no hi ha un concurs fotogràfic. Aquest any hem trigat més del compte però aquí el tenim:
el concurs de la #KerpeFoto de l’estiu! Avisem que és l’any dels selfies, per tant t’animem a fer selfies creatius, que ens ensenyin com ets de feliç a les teves vacances, o com n’ets d’infortunat si no en pots fer…

Bases del concurs

  1. Temàtica: posa-hi el que et vingui de gust però que sigui d’estiu.
  2. Participació: Aquest any farem servir Instagram i usarem el hashtag #kerpefoto. Penja les teves fotos abans del 15 de setembre.
    No obstant, si no tens Instagram o no te’n surts, ens pots fer arribar les fotografies per correu electrònic a concurs@grafiqueskerpe.com.
  3. Consentiment i referència: les fotos que ens enviïs poden ser publicades al mur de la nostra pàgina del facebook citant-te com a autor. Així mateix, la participació en el concurs implica que ens donis el teu consentiment perquè les fotos puguin aparèixer en els mitjans digitals de Kerpe.
  4. Premi: Premiarem tres fotos amb una impressió sobre cartró ploma de la foto que escullis (no cal que sigui la guanyadora).
    Se seleccionaran les dues fotografies més populars (les que aconsegueixin més likes) com a segon i tercer premi i una tercera que escollirem segons criteris artístics com a primer premi:
    Primer premi: Reproducció de 50×70
    Segon premi: Reproducció de 30×45
    Tercer premi: Reproducció 30×45
  5. Premi especial 11 de setembre. Premiarem la millor fotografia de la diada de la V que es farà a Barcelona amb una reproducció de 50×70.
  6. Els guanyadors del concurs s’anunciaran en els canals digitals de Kerpe: blog, Facebook i els que apareguin fins el 15 de setembre.
  7. Jurat: El jurat de la primer premi i del premi especial 11 de setembre estarà format per l’equip de disseny de Kerpe.
  8. Aquest concurs no està de cap manera patrocinat, recolzat o administrat ni per Facebook ni hi té cap associació.
    Kerpe no farà ús de la informació que ens proporciones al marge d’aquest concurs.

Els guanyadors de la Kerpefoto de l’any passat: @massarreta, @mariarosafg i @marc86

0
Cistella